MTA SA Roleplay Car Shop Scripti



MTA SA Roleplay Car Shop Scripti

Bilgiler : Araçlar oyuncunun hesabına kayıt olur. Araç patladığın'da F2 den çağırırsanız patlamış olara çağırıyor. Harita konumları LS'de. Kodlar açık Türkçe çeviri yapabilirsiniz.


Tuş : F2


Script Kurulum : Resources klasörünün içine indirdiğiniz 2 scripti'de atın ve vehicle-system-master ardından cpicker scriptini start edin. (Ek script zorunludur yoksa çalışmaz.)



Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. nasıl yapıcaz scripti

    YanıtlaSil
  2. araba rengi belirlemeden araç alınmıyor fakat araba rengini belirlemek için tıklıyorum hiç bir şey çıkmıyor, scriptte hata var sanırım bi bakabilir misiniz, çok lazım bu bana ama o noktaya kadar geliyor, renk seçtirmiyor, seçemediğim için aracı da alamıyorum :/

    YanıtlaSil
  3. scripti kurup açıyorum sorunsuz şekilde, arabaların satıldığı yere gidiyorum ve aracın yanında duran para simgesinin üstüne gidip arabayı almamız gereken panele kadar geliyorum, buraya kadar sorun yok, fakat arabayı almam için ilk önce renk seçmem gerektiğini söylüyor, renk seçmek için bulunan butona basıyorum ve renk paleti karşıma çıkmıyor, yani kısaca hiç bir şey alamıyorum, problem nedir bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim, bu script kadar güzel bi script yok çünkü, bu arada kurulumu sorunsuz bir şekilde yaptım..

    YanıtlaSil
  4. kanka para yetersiz diyo ne yapabilirim

    YanıtlaSil
  5. araba nasıl alınıyor hangi tuş.

    YanıtlaSil
  6. merhaba;
    abi ben indirdim 2 sinide kurdum sorunsuz çalışıyor ama ben bu araçların yani örneğin sultana audi rs 6 modu nu yüklemek istiyorum onu nasıl yapıcam ve nasıl türkçeleştiricem çünkü satın alma şeyi ingilizce filan panel ingilizce o yüzden soruyorum cevap verirsen sevinirim

    YanıtlaSil
  7. Her şey güzel ama araç üzerinde yapılan modifiye vb. Işlemleri sistem kaydetmiyor, buna bir çözüm bulabilir misiniz?

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)